maxresdefault 1544

Leading Media kërcen nën ritmet e „Jerusalema Dancing“, sfida që ka „pushtuar“ botën.

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera interesting, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Leading Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Sign up for „Top Channel“ on YouTube Channel for NEWS as well as TELEVISION
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For even more content from visit this site: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Comply With Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#JerusalemaDanceChallenge #TopChannel.

blank

Von Bernd

Kommentar verfassen